Server selectie op Mobile applicatie

Volgen

Selecteer gewenste server op scanner

Het opstartscherm van de BOXwise handscanner laat een overzicht zien van verschillende beschikbare servers. Binnen dit overzicht is het mogelijk om nieuwe servers toe te voegen en favoriete servers vast te zetten.

 

Server toevoegen

Via F3 kan er een nieuwe server worden toegevoegd. In het scherm dat zich nu opent kan er naam naar keuze worden ingevoerd voor de server. Daarna volgt onder host het serveradres. Dit kan een IP adres of een intern adres zijn. Tenslotte dient de poort op 9000 te staan.

 

Favoriete servers

Via F2 wordt de lijst met servers geladen. Om niet elke keer tussen de lijst met servers te hoeven zoeken is er het “pinsysteem” ontworpen om favoriete servers vast te zetten. Wanneer het pinnetje naar beneden wijst staat de desbetreffende server als favoriet ingesteld. Alleen deze servers zullen te zien zijn in het startscherm, voordat F2 is gebruikt. De “Unknown” server is op de regel een uitzondering en zal altijd in de lijst verschijnen.

 

Servers verwijderen

Het is niet mogelijk om servers uit de lijst te verwijderen. Echter kan met het “pinsysteem” ervoor worden gezorgd dat er niet elke keer een lange lijst aan servers tevoorschijn komt.

Hebben de voorgestelde antwoorden uit de Knowledge Base u niet geholpen? Stuur dan een incident in.

Stuur een incident in
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen