Instellingen

Volgen

De meeste instellingen van BOXwise worden bijgehouden in de management portal. De instellingen in de touch applicatie zijn daarom minimaal. In deze instellingen stelt u in op welke COM Poorten de scanners en weegschalen gekoppeld zijn.

 

COM Poorten voor barcode scanners en weegschalen

Hoofdmenu > Instellingen

Hier ziet u een overzicht van de COM Poorten op uw computer, deze staan links van het midden gepositioneerd. Het is hier zaak om de COM Poort waar de barcode scanner en eventueel de weegschaal op is aangesloten te verplaatsen naar de rechterkant. Aan de rechterkant staan namelijk de COM Poorten die door BOXwise Pro worden gecontroleerd. Het bovenste vak is hierbij bedoeld voor de barcode scanners en het onderste vak voor de weegschalen. Druk op de juiste COM Poort en druk vervolgens op de button met het pijltje naar rechts.

Als u de juiste COM Poort naar rechts heeft verplaatst, dan kunt u onderaan het scherm een vinkje zetten bij "Laat dit scherm niet meer zien bij opstarten". Op die manier wordt er de volgende keer dat u BOXwise Pro Touch opstart niet nogmaals gevraagd de instelling goed te zetten.

LET OP! Plaats de barcode scanner in de cradle op het moment dat u de COM poort naar rechts verplaatst. Wanneer u dit niet doet, zal BOXwise niet weten om wat voor scanner het gaat. Hierdoor zal BOXwise geen feedback kunnen ontvangen van de scanner.

 

Hebben de voorgestelde antwoorden uit de Knowledge Base u niet geholpen? Stuur dan een incident in.

Stuur een incident in
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen