Dashboard

Volgen

Algemeen

Het menu Dashboard is de startpagina van de management portal. Hier ziet u een overzicht van alle barcodescanners en touchscreens die verbonden zijn met BOXwise. In dit menu zijn er diverse functies die handig zijn als u gebruik maakt van veel barcodescanners en touchscreens.

Functionaliteiten

Verversen
Met de functie Verversen kunt u het scherm verversen. Op die manier worden ook barcodescanners en touchscreens, die opgestart zijn nadat u ingelogd bent in de Management Portal, zichtbaar.

Verstuur groepsbericht
Met de functie Verstuur groepsbericht kunt u in één keer naar alle barcodescanners en touchscreens tegelijk een bericht sturen. Als u op de knop drukt verschijnt er een venster waarin u kunt typen. Het bericht zal vervolgens verschijnen op de schermen van alle barcodescanners en touchscreens.

Verstuur bericht
Met de functie Verstuur bericht kunt u een bericht versturen naar één van de barcodescanners of touchscreens. Als u op de knop drukt verschijnt er een venster waarin u kunt typen. Het bericht zal vervolgens verschijnen op het scherm van de aangeklikte barcodescanner of touchscreen.

Inzoomen
Met de functie Inzoomen kunt u inzoomen op een barcodescanner of touchscreen. Op die manier kunt u meekijken of de bediening zelfs overnemen.

Signaal geven!
Met de functie Signaal geven! genereert u een pieptoon bij de aangeklikte barcodescanner. Op die manier kunt een barcodescanner makkelijk terug vinden als u hem kwijt bent.

Dashboard.PNG

Hebben de voorgestelde antwoorden uit de Knowledge Base u niet geholpen? Stuur dan een incident in.

Stuur een incident in
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen