Hover menu samenstellen

Volgen

Hoofdmenu > Menu Builder > Menu Detail > Hover menu

Onder elke menu knop waar een afdeling aan is gekoppeld, zit een hover menu. Dit hover menu bestaat uit het aantal kolommen dat in de knopdetails is aangegeven. Standaard zijn deze kolommen leeg. Om de kolommen te vullen dient u categorieën of specificaties toe te voegen aan een kolom. Hieronder wordt beschreven hoe u dit doet.

Categorieën toevoegen

  1. Ga naar de sectie Hover menu.
  2. Klik op het grijze + teken in de gewenste kolom. Er wordt nu een venster geopend met de categorieën (niveau 2) vanuit de product catalogus.
  3. U kunt ervoor kiezen om een gehele categorie toe te voegen, of een onderliggend niveau. Voor een onderliggend niveau klikt u op het blauwe pijltje bij de categorie. Klik op OK als u de juiste categorie geselecteerd heeft.
  4. Klik op Opslaan.

 

Specificaties toevoegen

  1. Ga naar de sectie Hover menu.
  2. Klik op het blauwe + teken in de gewenste kolom. Er wordt nu een nieuw scherm geopend met hierin uw aangemaakte specificaties.
  3. Selecteer nu de specificatie die zichtbaar moet worden in de kolom en klik op OK om te bevestigen.
  4. Klik op Opslaan.


Lees hier meer over Specificaties.

 

Tip 

U wilt uw webshop natuurlijk visueel zo interessant mogelijk maken voor uw bezoekers. Gebruik daarom ook Banners om het Hover menu aan te kleden. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld kortingsacties communiceren of de sfeer verhogen met begeleidende beelden.

Hebben de voorgestelde antwoorden uit de Knowledge Base u niet geholpen? Stuur dan een incident in.

Stuur een incident in
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen